Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4200 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2014 - 14:40

CHP Denizli İl Başkanlığından afiş ısrarı

Büyüt
Küçült
CHP Denizli İl Başkanlığından afiş

Yeni afişin asılmasından önce il binasında toplantı düzenleyen CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, partilerinin yolsuzluk ve rüşvete karşı afişlerle toplumda duyarlılık yarattığını söyledi.

İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Gençlik kollarımızın astığı afiş, emniyet tarafından mahkeme kararıyla indirildi. Yolsuzluk ve rüşvete duyarlığı artırmak için yeni bir afiş astık. Değişik illerde afişlerle adeta savaş başlatılmıştır. Anlamakta güçlük çektiğim şey; yolsuzlukla ve rüşvetle herkesin mücadele etmesi gerekirken, edilmesinden rahatsız olan büyük bir kesimin olduğudur. Bu kesim, AK Parti ve iktidar tarafından Türkiyenin değişik yerlerinde ele geçirilmiş yargı vasıtasıyla yeni bir boyuta getirilmiştir. Denizliden başlayarak bu haftanın daha kapsamlı daha etkin kullanılması için etkinlikleri sürdüreceğiz. Her tarafı yeni afişlerle donatacağız. İktidara sadakatle bağlı olan güç karşısında mesajlar vermeye devam edeceğiz. Denizliden yeni bir ses vermek istiyoruz dedi.

Açıklamanın ardından partinin balkonuna çıkan İl Başkanı Çavuşoğlu ve partililer, üzerinde dört maske resmi bulunan altında Halk sizi böyle de tanıyor, Biz hırsıza hırsız deriz yazan afişi balkon korkuluklarına astı.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA) 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024