Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2758 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ekim 2017 - 09:45

CHP den İstifalar İçin Yeni İddia

Büyüt
Küçült
CHP den İstifalar İçin Yeni
CHP İstanbul milletvekili Yarkadaş, belediye başkanlarının istifasının MİTin FETÖ raporuyla ilgili olduğunu iddia etti.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, AK Partili belediyelerde gerçekleşen görev değişiklikleriyle ilgili tartışma yaratan bir iddiada bulundu.

AK Partili belediyelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın talebiyle gerçekleşen değişikliklere ilişkin bir iddia da CHP Milletvekili Barış Yarkadaş an geldi.

Yarkadaş, Erdoğanın son zamanlarda sıkça kullandığı metal yorgunluğu ifadesinin ve belediyelerdeki değişikliklerin, MİTin FETÖ raporuyla ilişkili olduğunu ileri sürdü.

MİTİN FETÖ RAPORUYLA İLGİLİ

Twitterdan açıklama yapan Yarkadaş, Meselenin özetini yazıyorum. Gerçek sebep budur. MİT ve MASAK, terör örgütü FETÖ ün mali kaynaklarına ilişkin kapsamlı bir çalışma yürüttü. Mali kaynağa ilişkin çalışmalarda oklar AKPli belediyeleri gösterince Saray istemeye istemeye düğmeye basmak zorunda kaldı. Kamuoyuna gerçeği söylemek yerine Metal Yorgunluğu kavramıyla gerçeğin üstünü örtmeye çalışıyorlar yazdı.

Resmi Twitterda görüntüle Resmi

Erdoğanın birçok kez istifasını istediği ancak görevini bırakmayan ve sessizliğini koruyan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün akşam yaptığı açıklamada, cumartesi istifa edeceğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğanın istifasını istediği belediye başkanları arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de bugün istifa ettiğini açıklamıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024