Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3292 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Eylül 2017 - 14:30

Çağlayan yorumu: Utanç verici

Büyüt
Küçült
Çağlayan yorumu: Utanç
Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Çağlayan hakkında ABDde verilen tutuklama kararına ilişkin olarak Parti Meclisi toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti de bakanlık yapmış birinin başka bir ülkede yolsuzluk nedeniyle yargılanması utanç vericidir dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin 94üncü Kuruluş Yıldönümü de Parti Meclisi Toplantısı da konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Çağlayan hakkında ABDde verilen tutuklama kararına ilişkin olarak Parti Meclisi toplantısında açıklama da yaptı.

UTANÇ VERİCİ

ABDde tutuklama kararı verilen eski bakan Zafer Çağlayan ile ilgili olarak afer Çağlayan yargılanacakmış, gitse tutuklanacakmış. Daha önce bir arkadaşımız söyledi, Uçak biletlerini ben alayım gitsin bakalım diye... Pis kokular geliyor diyor Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı. O pis kokular için biz Türkiyede burnumuzu tutuyorduk. Yapmayın dedik diye konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti de bakanlık yapmış birinin başka bir ülkede yolsuzluk nedeniyle yargılanması utanç vericidir dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024