Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2579 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mart 2015 - 12:06

Bülent Arınç: Melih Gökçek hesabını verecek

Büyüt
Küçült
Bülent Arınç: Melih Gökçek hesabını
Arınç kendisini paralelci olmakla suçlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekle ilgili olarak O gün bir şeyler söylemem gerektiğini kalbim bana söyledi. O da kurşun mermi gibi çıktı bir kere. O hesabını verecek artık. O adam cumhurbaşkanına yaranmaya çalışıyor dedi.

 

Başkanlık sistemi tartışmalarına da değinen Arınç, Anayasaya göre seçilen, anayasada var olan yetkileri de bir başkan gibi kullanmaya çalışan, Ben farklı bir cumhurbaşkanı olacağım diyen birisi Cumhurbaşkanlığı Sarayında oturuyor. Yapacağımız işin alaturka olmaması lazım, alafranga olması lazım diye konuştu.

Arınç, şunları söyledi:

AİLEMİ ÇEREZ EDEMEM

Bu adamcağız bana çekil git diyor. Partinin Ankara Belediye Başkanına tahammül edemem. Özel hayatımı, eşimi, kızımı, damadımı çerez edemem.

İftirayı, yalanı hoş karşılayamam.

ONLARA ZAMANINDA VERMEDİĞİ KALMADI

Ben bu topluluğa sevgi ve hoşgörü besledim. Ama bu olaylar ortaya çıkınca ölçülü oldum. Bu adam da onların gayretiyle belediye başkanı seçildi. Onlara da zamanında vermediği kalmadı.

GÖKÇEKİ SÜREKLİ AĞZIMA ALMAMAMI İSTEDİLER

Gülen Grubundan Gülerce ve Harun Tokak bir gün bana geldiler. Gökçeki sürekli ağzıma almamamı istediler.Onu savundular, ben de ağzımı kapattım.

Hep Demirelden şikayet etmedik mi? Bu adam da 25 yıldır Ankara Belediye Başkanı.

KURŞUN GİBİ ÇIKTI BİR KERE

Parti disiplini var. Söz ağızdan bir kez çıkınca onun esirisinizdir.

O gün bir şeyler söylemem gerektiğini kalbim bana söyledi. O da kurşun, mermi gibi çıktı bir kere.

HESABINI VERECEK

O hesabını verecek artık. Ben paralelci değilim. O adam cumhurbaşkanına yaranmaya çalışıyor.



CEMAATTE ÖYLE KABİLİYETLİ İNSANLAR VAR Kİ...

Düşman olmadan hukuk içinde kalıp, akıl ve hukuk çerçevesinde ÖSYM, KPSS içinde yapılanları inceleyeceÄŸiz. Zamanında Vural SavaÅŸ bize Vampir demiÅŸti. Åžimdi de aynIsını yapmaya çalışıyorlar. Oysa suç kesinleÅŸmeden kimseyi suçlayamazsınız.  Ama her memuru da paralelci diye suçlayamayız. Cemaatte öyle kabiliyetli insanlar var ki...

KPSSde belli kiÅŸiler eÅŸleriyle  hem de her soruyu biliyor. Çok çalışmayla deÄŸil güçlü bir organizasyonla olmuÅŸ. TÄ°Bde de benzer uygulamalar vardı. Uçları nereye uzandı bilinmiyor.

Arınç, toplantıda seçimle ilgili olarak şöyle konuştu:

Cumhurbaşkanı 400 milletvekili istiyor. Ağanın eli tutulmaz. Ama ben 399a razıyım. Farklı tablolu bir parlamento olabilir. HDPnin yüzde 11-12 alması ihtimaldir. Bu da AK Partili milletvekili sayısını düşürür. 330 iddiamızı sürdürür ama 367yi tutturamamaktan korkuyorum

BAŞKANLIK SİSTEMİ: YAPACAĞIMIZ İŞİN ALATURKA DEĞİL ALAFRANGA OLMASI LAZIM

 

Paging.create(2, 1);





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024