Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2191 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ekim 2018 - 16:16

Bazı Ak Partililer fitne ateşine odun taşıdılar

Büyüt
Küçült
Bazı Ak Partililer fitne ateşine odun
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli in basın danışmanı Yıldıray Çiçek, AK Partide bazı isimlerin iki partinin ittifak kurmasını istemediğini ve fitne ateşine odun taşıdıklarını iddia etti.

Türkgün gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek, Kriptolar mutlu, zil takıp oynuyorlar başlığıyla yayımlanan yazısında Bahçeli ve Erdoğanın ittifak açıklamalarını değerlendirdi.

AK Parti yönetiminde bulunan bazı kişilerin MHP ile ittifak yapmak istemediğini savunan Çiçek, AKP içindeki Kürtçü-FETÖcü damar bundan büyük rahatsızlık duymaktaydı. Her fırsatta u ittifaka nasıl fitne sokabiliriz, bu ittifakı nasıl bozabiliriz diye gayret ettiler. MHP in yerel seçimlerde Cumhur ittifakının prensiplerini güçlü kılma adına önerdiği ittifakı içlerine sindiremediler ve bu konuda fitne ateşine sürekli odun taşıdılar dedi.

Yazısına 15 Temmuz sonrası, Türkiye ve bölgemizdeki şartların doğurduğu, Türkiyedeki milli mücadele noktasında yan yana gelen AKP-MHP arasındaki ittifak sona erdi. Bülent Arınçlar, Bekir Bozdağlar, Ahmet Davutoğlular, Numan Kurtulmuşlar, Ömer Çelikler artık mesut ve bahtiyar olabilirler. Bu isim ve benzerleri hayatları boyunca MHPyi hiç sevmediler, MHPyi hiç istemediler ifadesiyle başlayan Çiçek, şöyle devam etti:

İstanbul Büyükşehir Başkanı olma hayali kuran, sicilinde Türk düşmanı özelliği taşıyan Numan Kurtulmuş MHP ile ittifak kurarsak, Kürtlerin oyunu alamayız fitnesini zafere taşımıştır. Yine bilinen Kürtçülerden Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğanı bu konuda yanlış yönlendirip ve başarıya ulaşmıştır. AKP içindeki Kürtçü-FETÖcü damar bunu referandum döneminde de, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri zamanında defalarca denemiş, başarıya ulaşamamıştı. Ama şimdi başardılar.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024