Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2996 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2017 - 14:29

Başbakan Yıldırım: Provokasyona gelmeyin

Büyüt
Küçült
Başbakan Yıldırım: Provokasyona
Başbakan Binali Yıldırım, sokak çağrılarını provokasyon olarak nitelendirirken uyarılarda bulundu: Provokasyonlara gelmeyin, tahriklere kapılmayın.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, parti genel merkezinde düzenlenen 116. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı da yaptığı konuşmasına, Tuncelide polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olanlar ile Ağrıda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen askere Allah an rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek başladı. 

Gazetecilerin sorularının ardından AK Parti İl Başkanları Toplantısı da konuşan Başbakanın açıklamaları şöyle:

Herkesin gözü önünde millet kararını verdi. Herkese düşen bu karara saygı göstermektir, boyun eğmektir. Halk oylaması büyük bir demokratik olgunluk içerisinde tamamladık. 

Rekor katılım oranı için bir kez daha milletime teşekkür ediyorum. Millet sandığa, demokrasiye sahip çıkmıştır. Halk oylamasında Evet diyenler de Hayır diyenler de başımızın tacıdır.

Milletin sözünün üzerine söz söylemek beyhudedir. 25 milyon 157 bin 25 vatandaşımız anayasa değişikliğine Evet demiştir. Evet oyları Hayır oylarından 1 milyon 79 bin 134 fazla çıkmıştır. Vatandaşlarımızın her birine şükranlarımı sunuyorum. 

DOĞU VE GÜNEYDOĞU OYLARI

Doğu ve Güneydoğu oylarındaki artış vatandaşların örgütün çağrılarına prim vermediklerini açıkça ortaya koymuştur. Bu şuurdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. İnsanlarımızın barıştan yana tercih kullanmaları son derece değerli.

İnsanları sokağa davet etmek sonuçları tanımamak asla ve asla kabul edilemez.

TAMAM İYİ ÇALIŞTIN, ÇOK KOŞTURDUN AMA...

Kılıçdaroğlu un sokağa çağrısı talihsizliktir. Kemal bey ağzını Hayır demeye o kadar alıştırmış ki 16 Nisanda sandığa gitmemiş gibi Hayır demeye devam ediyor. Eğer sen bu sonuçları tanımazsan bu sonuçları ortaya koyan millet de seni tanımaz kardeşim. Tamam kabul ediyoruz iyi çalıştın, çok koşturdun ama milletin takdiri ortada.

PROVOKASYONLARA GELMEYİN UYARISI

Türkiyede sınırsız bir propaganda alanı sağlanan , 7 düvelin izlediği, taraf olduğu halk oylamasının sonucunu ana muhalefet partisi hazmetmet zorunda. 

Provokasyonlara gelmeyin, tahriklere kapılmayın buna benzer çağrılara kulak asmayın. Millet kararını vermiştir. 

ERKEN SEÇİM OLACAK MI?

Türkiye in önündeki seçim tarihleri belli onun dışında herhangi bir seçim yok. Milletimizin moral değerlerini tekrar yükseltmek ve ülkeyi 2023, 2071 hedeflerine hazırlamak için düne göre daha fazla çalışmalıyız. 

Gönüller kazanmadan siyaset yapmak sonuç vermiyor. Milletle barışma yolunu seçeceğine bize saldırma yolunu tercih ediyor. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024