Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1809 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2015 - 00:59

Barajı Kayseriden yıkacağız

Büyüt
Küçült
Barajı Kayseriden

Halkların Demokratik Partisi, ilk kez parti olarak katılacağı genel seçimlerde listelerinin yarısında kadın adaylara yer verdi. 268le en fazla kadın milletvekili adayı gösteren HDPde Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ Van birinci sıra, Grup Başkanvekili Pervin Buldan İstanbul 3. Bölge birinci sıra, Diyarbakır Milletvekili Leyla Zana ise Ağrı birinci sıradan milletvekili adayı gösterildi.

Halkların Demokratik Partisinin Kayseri 1 Sıradan Milletvekili Adayı ise Sultan Güneş Özcan. 50 yaşındaki Sultan Güneş Özcan, İnsan Hakları Derneği, Pir Sultan Abdal Derneği ve Halkevlerinde demokrasi mücadelesi vermiş. İki çocuk sahibi Sultan Güneş Özcan, Yüzlerce yürekli insanla yürüteceğimiz seçim kampanyamızla, kardeşlik eşitlik özgürlük şarkısına Kayseriden ses vereceğiz. Barajı Kayseriden yıkacak, yeni yaşamın boy vereceği bir ülkeye hep beraber yürüyeceğiz dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024