Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2492 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2015 - 15:50

Bahçeli: Gülen cemaati bizi fazla sevemedi

Büyüt
Küçült
Bahçeli: Gülen cemaati bizi fazla
Paralel yapı ddiaları ile ilgili MHP Lideri Bahçeli, birkaç kişinin ilgi duyduğunu ancak Cemaatin kendilerini fazla sevmediğini söyledi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar ile Uşak mitingleri sırasında Milliyete açıklamalarda bulundu.  Davutoğlu un MHP ile paralel yapı irtibat halinde sözleri konusunda de inanç sistemi içerisinde üç önemli cemaatin olduğunu ve bir bilimsel araştırmaya göre de 34 ana damar tarikatın bulunduğunu belirtenBahçeli, şunları söyledi;

 

MHP EŞİT MESAFEDE OLMAK ZORUNDADIR

Biz bunları esas aldığımızda bunların hepsi bu milletin azizevlatlarının inançları doğrultusunda ortaya koymuş olduğu tavırlardır, inançlardır. yi kucaklayan bir kurum olarak MHP, bunların içinden herhangi birini tercih edemez. Özellikle MHPnin genel başkanlık makamı bütün cemaat ve tarikatlara karşı eşit mesafedeolmak mecburiyetindedir. Bu mezhep yönüyle de aynıdır. Hal böyle olunca biz herkese eşit davranmak durumundayız. Burada dikkat edilecek olan konu bu cemaat ve tarikatlardan birinin partiyönetiminde siyaset belirleyici bir konuma gelmiş olması halidir. Sakıncalı olan budur. Bu sizi bir yere sürükler.

 

DİNSİZ DEĞİLİZ, DİNCİ DE DEĞİLİZ, DİNLİYİZ

MHP dinsiz bir parti değildir, genel tabiriyle dinsiz bir hareket değildir. Dinci hareket de değildir. Ama dinli harekettir. İşte bu bahsettiğim konu dinli olma vasfımızı kaybettirir bize. Buraya dikkat etmek lazım.

 

CEMAAT BİZİ FAZLA SEVEMEDİ

Bu sebeple Fethullah Gülen Cemaati ile biz her zaman mesafeli olmuşuzdur. Onlar da bizi fazla sevemediler. İçimizde cemaate ilgi duyan birkaç kişi var. Diğer cemaatler için de var, tarikatlar için de var. Hepsine saygı duyuyoruz. Ama Fethullah Gülen Hoca ile ben hiç karşılaşmadım. Birbirimize karşı hiçbir cümle sarf etmedik.

 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024