Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3026 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   16 AÄŸustos 2017 - 13:03

AK Parti teşkilatının yüzde 50si değişecek

Büyüt
Küçült
AK Parti teşkilatının yüzde 50si
AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğanın dikkat çektiği metal yorgunluğunu aşmak için köklü değişime gidiyor, teşkilatların en az yüzde 40-50si değişecek.

CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸanın son dönemde sık sık dile getirdiÄŸi metal yorgunluÄŸunu aÅŸmak için düğmeye basıldı.

TEŞKİLATLARIN YARISI DEĞİŞECEK

Hafta sonu başlayacak ilçe kongreleri ve ardından gerçekleştirilecek il kongrelerinde teşkilatların yüzde 40-50si değişecek. Bu doğrultuda bir ay boyunca kapsamlı bir çalışma yürütülerek, adaylarla ilgili geniş bir rapor hazırlandı.

Rapor önceki gün AK Partinin MYK toplantısında Erdoğana sunuldu. Toplantıda kongre süreçleri detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.

YORULANLAR GÄ°DECEK

ErdoÄŸanın ‘yorulan varsa kenara çekilsin uyarısının ardından ÅŸu ana kadar Bursa, Yozgat, UÅŸak ve Karaman il baÅŸkanları aday olmayacaklarını açıklarken bu rakamın önümüzdeki günlerde artabileceÄŸi belirtildi.

AK Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, DeÄŸiÅŸmesi gereken ne kadar kiÅŸi varsa deÄŸiÅŸecek. Bu oran yüzde 40-50 arası olabilir denildi.

Fazlı Şahan/Yeni Şafak





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024