Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4336 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2017 - 14:52

Aday Değilim

Büyüt
Küçült
Aday
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 2019da yapılacak seçimde kendisinin cumhurbaşkanlığı için aday olmayacağını, başkan adayına milletin karar vereceğini söyledi.

Baykal, Kırşehir teşkilatında yaptığı açıklamada, 2019da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın karşısına başkan adayına milletin karar vereceğini ifade ederek, “Birlik sonunda çıkar ortaya çıkanın etrafında birleşeceğiz. Kimin etrafında birlik olacağını millet kararlaştıracak. Sizlere doğrusunu söylüyoruz. Öyle talimatla birlik olunmaz. Siyaset tabu değil” diye konuştu.

Baykal, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

“Şimdi Türkiye onu konuşuyor. Bir yöntem bulacağız. Benim kendime göre yöntemim var. Herkes aday olabilsin. Hiç bir sınır getirilmesin. 20-30 tane aday çıksın. Bu adaylara süre verin 3 ay 5 ay, ülkeyi gezerek kendisini tanıtsın. 1 milyon 200 bin seçmenimiz var partide bir buçuk 2 milyon insan kendi arasından seçsin birisini”.

Baykalın Kırşehir ziyaretine, İl Başkanı Yılmaz Zengin, merkez ilçe teşkilatı ve çok sayıda partili eşlik etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024