Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2157 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mart 2015 - 12:13

Putin aranıyor

Büyüt
Küçült
Putin
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 11 gündür kamuoyu önüne çıkmıyor. Günlük programları iptal edilen Rus liderin 5 Marttan beri ortalıklarda görünmemesi darbeden ölüme kadar birçok iddianın ortaya atılmasına neden oldu.   Kremline yakın kaynaklar Putinin grip olduğunu söylerken Rus liderin bugün Kırgızistan Devlet Başkanı Atambayevle görüşmeye katılıp katılmaması spekülasyonların seyri açısından kritik önemde.  AFPye konuşan Kremlin sözcüsü, Putinin akşam saatlerinde Atambayevle yapacağı görüşmede bir değişikliğin olmadığını, görüşmenin yapılacağını söyledi.   Putin en son İtalyan lider Renzi ile canlı yayında kameraların karşısına çıktı.   İddialar:
5 Martta İtalya Başbakanı Matteo Renzi ile görüşmesinden sonra sııra kadem basan Putinin nerede olduğuna dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. En yaygın iddia Putinin hasta olduğu iddiası. Şu sıralar Rusyadaki grip salgınından Putinin de etkilendiği belirtilirken Kremlin Sarayına yakın kaynaklar bunu yalanlamıyor. Avusturyalı Kurier gazetesi kronik bel rahatsızlığı nükseden Putinin Avusturyadaki özel doktoruna muayene olmaya gittiğini iddia etti. Putinin Sözcüsü Dimitri Peskov bu iddiaya Yorum yok. Konu kapanmıştır yanıtını verdi.   SEVGİLİSİ DOĞUM YAPTI   Başka bir iddia ise Putinin sevgilisi olduğu öne sürülen eski olimpiyat şampiyonu ritmik jimnasitkçi Alina Kabayevanın doğum yaptığı,  Rus liderin de doğum için İsviçreye gidip birkaç gün gözden kaybolduğu yönünde.   Dünya liderlerinin yerlerini aradığı bu fotoğraf sosyal medyada Putini arıyorlar altyazısıyla paylaşıldı.   Eski İsrail elçisi: Darbe işaretleri var   En ciddi iddia, Kremlinde darbe olduğu ve Putinin koltuğunu kaybettiğine işaret ediyor. Rusyayı iyi tanıyan İsrailin eski Moskova Büyükelçisi Zvi Magen, Putinin ortadan kaybolmasında ordudaki bir grupla oligarkların parmağı olabileceğini belirtip, Darbe işaretleri görüyorum açıklamasını yaptı. Magen, Darbe olduğuna dair çok fazla işaret var. Kremlin civarındaki askeri hareketlilik iktidar değişikliğini, ya da bu yönde bir girişim olduğunu gösteriyor dedi.   Putinin sözcüsü: Artık komik değil   Muhalif Novaya Gazeta köşeyazısında ise Simitri Bikov, Kremlinin üstünde helikopterler uçtuğundan Savunma Bakanı Şoygunun darbe ile yönetimi perde gerisinde ele aldığına kadar  komplo teorilerinin havada uçuştuğunu yazdı.   Reutersın Putinin sağlığını sorduğu Sözcüsü Dimitri Peskov ise Yüzlerce kez söyledik. Artık hiç komik değil yanıtını verdi. Devlet Televizyonu Putinin konutunda çalışırken görüntülerini yayınladı ancak bu da iddiaların kesilmesine engel olamadı.   Aljazeera



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024