Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3601 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2018 - 21:53

Prens Halid bin Ferhan:Kralı devirip kraliyeti kurtarın

Büyüt
Küçült
Prens Halid bin Ferhan:Kralı devirip kraliyeti
Suudi Arabistan darbe girişimi iddialarıyla çalkalanırken bu kez muhalif Prens Halid bin Ferhanın kurucu kralın iki oğluna çağrısı patlak verdi: Selmanın akıldışı, dengesiz ve ahmak yönetimi geri dönüşü olmayan noktayı da geçti. Kralı devirip kraliyeti kurtarın.

Suudi Arabistanda yönetime karşı darbe girişimi olduğu iddiaları devam ederken, bu kez muhalif Prens Halid bin Ferhanın sözleri olay oldu. Halid bin Fahran, Selmanın akıldışı, dengesiz ve ahmak yönetimi geri dönüşü olmayan noktayı da geçti. Kralı devirip kraliyeti kurtarın. sözleriyle Selmanı devirme çağrısı yaptı.

Katar bağlantılı haber portalı Middle East Eyea (MEE) konuşan muhalif Suudi Prens Halid bin Ferhan, Prens Ahmed bin Abdülaziz ile Prens Mukrin bin Abdülazize darbe çağrısında bulundu.

2013te Almanyadan siyasi iltica almış olan Halid, tahtta Kral Selman otursa da oğlu Muhammed bin Selmanın (MbS) hızla yükselip herkesin dizginlerini eline geçirdiğine dikkat çekerek şunları söyledi:

SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL

Kral Selmanın sağlığı yerinde olsaydı, işler bu noktaya gelmezdi. Kamu politikasına baktığımızda Kral Selmanın siyasi sahnede ve ekranlarda tümüyle namevcut olduğunu görüyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024