Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2246 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Eylül 2018 - 12:01

Merkel:Almanya kimyasal silah kullanımını görmezden gelmeyecek

Büyüt
Küçült
Merkel:Almanya kimyasal silah kullanımını görmezden
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Suriyede kimyasal silah kullanılmasına yönelik açıklamada bulunarak, Almanya kimyasal silah kullanımını görmezden gelmeyecek dedi.

 

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Suriyede kimyasal silah kullanılmasına yönelik açıklamada bulunarak, Almanya kimyasal silah kullanımını görmezden gelmeyecek dedi.

KENARDA DURUP BEKLEMEYECEĞİZ

ABD in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley de İdlibde olası bir kimyasal saldırı ihtimaline ilişkin, Kimyasal silah kullanılana kadar kenarda durup beklemeyeceğiz. Bu konuda Başkan (DonaldTrump) da kamuoyu önünde açıkça konuşarak eğer kimyasal silah kullanılırsa ABD karşılık verecek demek istedi demişti.

ALMAN ANAYASASINA UYGUN OLARAK KARAR VERECEĞİZ

Konuyla ilgili açıklama yapan bir diğer isim olan Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ise, Alman anayasasına ve tabi ki uluslararası hukuka uygun olarak bağımsız bir karar vereceğiz. Parlamento onayı olmadan hiçbir şey olmayacak ifadelerini kullandı.

GÜNDEMİMİZDE İDLİBDE İNSANİ FELAKETİN ÖNLENMESİ VAR

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas da geçtiğimiz günlerde, Şu an gündemimizde İdlibde insani felaketin önlenmesi var derken, Esedrejiminin olası bir kimyasal silah saldırısının ardından ABD, Fransa ve İngiltere in muhtemel ortak operasyonuna Almanya ın da katılıp katılamayacağına ilişkin Alman Savunma Bakanlığı ın inceleme yaptığı iddia edilmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024