Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3918 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2014 - 14:40

İsveç bombalarla uyandı

Büyüt
Küçült
İsveç bombalarla

İlk patlama Rosengaard semtindeki Thomsons Vaag Caddesinde meydana geldi. Park halindeki bir araçta patlama meydana gelirken çevredeki binalarda büyük hasar oluştu.

İkinci patlama saat 05.00 sıralarında, ilk patlamadan yaklaşık 100 metre uzaklıktaki Ramels Vaag Caddesinde bir binanın girişinde meydana geldi. Patlama sonrasında çevredeki binaların camları kırıldı.

Malmö Emniyet Müdürlüğünden bölgeye çok sayıda polis sevk edildi ve bomba uzmanları tarafından teknik inceleme başlatıldı. Patlamalar sırasında kimsenin yaralanmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi. Polis kordonu altına alınan her iki cadde saat 09.00 sıralarında trafiğe açıldı. Nöbetçi Emniyet Müdürü Peter Martinsson, Teknik elemanlarımız patlamanın meydana geldiği iki noktada incelemelerini bitirdi. Ancak şehrin başka bölgesine bomba yerleştirilmiş olması olasılığı üzerine kapsamlı arama başlatıldı. Polislerimiz alarm durumunda. Olayda yaralanan ya da ölen olmadı. Ayrıca henüz yakalanan da yok dedi.

Danimarkanın Odense kentindeki istasyona yönelik bomba ihbarında bulunuldu. Polisin yaptığı aramalarda bombaya rastlanmadı. Bomba ihbarı nedeniyle iptal edilen tren seferlerinden 30 bin yolcu etkilendi. Odense polisi, trafiğin tekrar normale döndüğünü, ihbarın normal bir telefondan yapılması nedeniyle suçlunun yakalanmasının an meselesi olduğunu açıkladı.

DHA

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024