Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3547 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Şubat 2017 - 13:08

Filistinde 2 devletli çözüm şart değil!

Büyüt
Küçült
Filistinde 2 devletli çözüm şart
Beyaz Saraydan üst düzey bir yetkili, Filistin-İsrail sorununa ilişkin, Hedefimiz barış sağlamayan iki devletli çözüm arayışı değil. dedi.

Beyaz Saraydan üst düzey bir yetkili, ABD in Filistin ile İsrail arasında iki devletli çözüm arayışı konusunda ısrarcı olmayacağını söyledi.

İsmi açıklanmayan yetkili, ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu arasında bugün Beyaz Sarayda yapılması beklenen görüşmeye ilişkin basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Bölgede barışı sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan yetkili, Hedefimiz barış sağlamayan iki devletli çözüm arayışı değil. Taraflar bunu istiyorsa barış, iki devletli çözüm arayışıyla sağlanabilir ya da başka bir seçenek de isteyebilirler. Biz onlara yardım edeceğiz. diye konuştu.

BAŞKAN TRUMP BARIŞIN SAĞLANMASINI İSTİYOR

ABDli yetkili, kararın taraflarca verileceğini belirtti.

Herhangi bir baskı yapmayacaklarını ifade eden yetkili, Başkan Donald Trump barışın sağlanmasını istediğini açık bir şekilde dile getirdi. dedi.

Trump ile Netanyahu un bugün Beyaz Sarayda görüşmesi bekleniyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024