Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3741 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Temmuz 2017 - 11:18

Büyükada İttifakı.Hepsi Birleşti

Büyüt
Küçült
Büyükada İttifakı.Hepsi
Büyükada hainleri için Avrupa ayakta, şer ittifakı alarmda! PKK yandaşı Yeşiller Grubu ve FETÖ, Mogherini’ye verilmesi için imza kampanyası başlattı.

Avrupada bulunan Türkiye karşıtı güçler Büyükadada sözde insan hakları örgütü temsilcisi sıfatıyla ajan toplantısı yapan ve tutuklanan isimlerin ardından topluca harekete geçme kararı aldı. AB bünyesinde PKK ve DHKP-C gibi Türkiye düşmanı gruplara en çok kol açan Yeşiller grubunun yanı sıra çok sayıda insan hakları örgütü ve FETÖnün Avrupadaki sözde insan hakları örgütü Stockholm Özgürlük Merkezi (SCF) tutuklamalar hakkındaki haberleri ve kampanyaları internet sayfalarının tamamına yayılır hale getirdiler. 

TÜRKİYEYE BASKI KUR 

Örgütler bir yandan tutuklu ajanları tek tek aklamaya çalışırlarken diğer yandan büyük bir provokasyona imza attı. Uluslararası Af Örgütü merkezi, 25 Temmuzda Türkiyeye gelmesi planlanan ABnin Yüksek Temsilcisi Federica Mogheriniye verilmek üzere başta temsilcileri İdil Eser olmak üzere Büyükada hainlerinin serbest bırakılması için baskı kurması amacıyla imza kampanyası başlattı. 

/

O DERNEK DE VAR

 AP ve Avrupa Komisyonunda büyük bir siyasi grup olan PKK yandaşı Yeşiller grubu ise yayınladıkları açıklamada Avrupa Parlamentosuna bir çağrıda bulunduklarını ve Türkiye ile tüm serbest vize ve ticari görüşmelerin kesilmesini önerdiklerini belirttiler. “Cumhurbaşkanı Erdoğana açık kapı bırakılmaması” yönünde bir çağrı yapan Yeşiller grubuna destek verenler arasında Almanya Dışişleri Bakanlığı da bulunuyor. Bakanlığın resmi Twitter adresinden gün boyunca yapılan paylaşımlarda bir devletin ciddiyetine yakışmayacak şekilde tutuklu isimlerin serbest bırakılmasına yönelik diplomasi dışı vurguları dikkat çekti. 

SUİKAST HEDEFÇİSİ

Türkiye karşıtı gerçekleşen bu organize kampanyaya Türkiyedeki Büyükelçileri suikast için hedef gösteren Abdullah Bozkurtun başında olduğu FETÖnün Avrupadaki sözde insan hakları merkezi Stockholm Center for Freedom adlı düşünce kuruluşu da bulunuyor.

4 KİŞİYE YAKALAMA KARARI

Büyükadada gözaltına alınan 2si yabancı 10 şüpheliden 6sı tutuklanmıştı. Serbest bırakılan Nalan Erkem, Şeyhmus Özbekli, Nejat Taştan, İlknur Üstün hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

AKŞAM





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024