Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2345 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Mart 2015 - 06:43

Bir gün öyle bir şey yapacağım ki...

Büyüt
Küçült
Bir gün öyle bir şey yapacağım
Dünya Haberleri › Bir gün öyle bir şey yapacağım ki... haberi

Germanwings uçağını içinde bulunan 150 yolcusuyla bilerek felakete sürüklediği ortaya çıkan yardımcı pilotun hostes olan eski kız arkadaşı, Bana birgün öyle bir şey yapacağım ki herkes beni ismimi bilecek demişti şeklinde konuştu.

Fransanın güneyinde düşen Alman havayolu şirketi Lufthansaya ait Germanwings uçağını düşüş anında kullanan 27 yaşındaki yardımcı pilot Andreas Lubitzin eski kız arkadaşı, birlikte oldukları dönemde Lubitzin kendisine “Bir gün öyle bir şey yapacağım ki tüm sistemi değiştirecek, herkes benim ismimi bilecek ve beni hatırlayacak” dediğini iddia etti.Alman Bild gazetesine konuşan yardımcı pilotun eski kız arkadaşı, Lubitzin özel hayatında çok sevgiye ihtiyacı olan biri olduğunu söyledi. Hostesc olan ve ismini vermek istemeyen Lubitzin eski kız arkadaşı, yardımcı pilot ile aynı uçuşlarda bulunduğunu belirtti. Yardımcı pilotun eski kız arkadışı, uçağın düştüğünü öğrenince  Lubitzin daha önce kendisine söylediği sözleri hatırladığını dile getirdi ve “Bana ‘Bir gün öyle bir şey yapacağım ki tüm sistemi değiştirecek, herkes benim  ismimi bilecek ve beni hatırlayacak” demişti. Ne demek istediğini anlamamıştım  ama şimdi anlamlı hale geliyor” diye konuştu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024