Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2531 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2015 - 06:12

Arabalar kağıt gibi uçtu

Büyüt
Küçült
Arabalar kağıt gibi
Dünya Haberleri › Arabalar kağıt gibi uçtu haberi Meksikanın kuzey sınırında bulunan Coahuila eyaletine bağlı Ciudad Acuna kentini ve ABDnin Teksas eyaletini fırtına vurdu.

Çok sayıda kişinin yaralanmasına ve yüzlerce evin kullanılmaz hale gelmesine neden olan fırtına nedeniyle en az 13 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, 10 yetişkin ve 3 çocuğun hayatını kaybettiğini ve 1 bebeğin kaybolduğunu söyleyerek, 150 kişinin de tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edildiğini ifade etti.

Saatteki hızı 300 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle yüzlerce aracın kağıt gibi uçtuğu görüldü. Ciudad Acuna Belediye Başkanı Evaristo Lenin Perez olayın ardından yaptığı açıklamada, durumun kaos olduğunu belirterek, kentin kurulduğu günden bugüne ilk kez böyle bir fırtınaya tanıklık ettiğini bildirdi. Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto ise, zararın değerlendirileceğini ve gerekli yardımın yapılacağını ifade etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024