Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2656 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mayıs 2018 - 19:20

ABD den Kritik Kuzey Kore Açıklaması

Büyüt
Küçült
ABD den  Kritik Kuzey Kore
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, doğru anlaşma olmadığı takdirde ABD in Kuzey Kore ile görüşmelerden çekileceğini söyledi. Dün ABD Başkanı Donald Trump da, Kim Jong Un ile zirvesinin büyük ihtimalle erteleneceğini söylemişti

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, doğru anlaşma olmadan ABD in Kuzey Kore görüşmelerinden çekileceğini söyledi. Pompeo, Kötü anlaşma bir seçenek değil ifadelerini kullandı.

12 HAZİRANDA SİNGAPURDA GÖRÜŞECEKLERDİ

Daha önce ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong Unun 12 Haziranda Singapurda bir araya geleceği açıklanmıştı.

 

 

İLK İPTAL ADIMINI KUZEY KORE ATMIŞTI

Ancak Güney Kore ile ABD in bölgedeki ortak tatbikatları devam edince, Pyongyang yönetimi Güney Kore ile olan görüşmeleri durdurmuş, ABDye de atbikatları durdur mesajı vermişti.

TRUMP DÜN GÖRÜŞME İPTAL OLABİLİR DEMİŞTİ

ABD Başkanı Donald Trump, dün Güney Kore lideri Moon ile Beyaz Saraydaki görüşmesi sırasında ükleer silahsızlanma kesinlikle gerçekleşmeli ifadelerini kullanmış ve Kim Jong Un ile görüşmenin üyük ihtimalle erteleneceğini söylemişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024