Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2509 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mart 2015 - 18:22

150 kişiyi öldüren pilotla ilgili şok gerçek

Büyüt
Küçült
150 kişiyi öldüren pilotla ilgili şok
Dünya Haberleri › 150 kişiyi öldüren pilotla ilgili şok gerçek haberi

Fransada 150 kişinin ölümüyle sonuçlanan Germanwings faciasında, uçağı kasten düşüren ikinci pilot Andreas Lubitzin geçmişte psikolojik sorunları olduğu ortaya çıktı.

Ahmet YILDIRIM – DORTMUND / DHA İlgili Foto Galeriler
150 kişiyi taşıyan uçak düştü

Bild gazetesinin bildirdiğine göre, Lubitzin Federal Havacılık Dairesi de bulunan dosyasında yoğun psikolojik sorunlar yaşadığı yer alıyor. Habere göre, Andreas Lubitz 6 yıl önce pilot eğitimini ağır depresif atak nedeniyle yarıda kesti ve psikolojik tedavi gördü.

Andreas Lubitz, ABD in Arizona eyaletinde Lufthansa Uçuş Okulu da öğrenimi sırasında ilk etapta uçamaz diye sınıflandırıldı. Tedavisinin ardından daha sonra eğitimini tamamladı.

Lubitzin yaşadığı bu durum dosyasına işlendi. Lubitzin psikolojik sorunları Federal Havacılık Dairesi de bulunan dosyasında, özel ve düzenli tıbbi muayeneden geçmesi gerektiğini belirten SIC koduyla yer aldı. SIC kodu Andreas Lubitzin pilotluk lisansına da işlendi.

İddiaya göre Andreas Lubitz, kazadan bir hafta önce Salı günü özel ve düzenli tıbbi muayeneden SIS geçti.

Federal Havacılık Dairesi in bugün (Cuma) Lubitzin dosyasını bir psikoloğun incelemesine açacağını yazan Bild, SIC kodunun ruhsal rahatsızlığın kanıtı olduğunu iddia etti. Lufthansa  Aeromedical Center,  Lubitzin 2009 yılında şiddetli depresif atak tanısı konduğunu Federal Havacılık Dairesi in talebi üzerine kuruma bildirdi.

Lufthansa yetkilileri düzenledikleri basın toplantısında genç pilotun eğitimine 22 yaşında ara verdiğini açıklamış ancak bunun nedenini açıklamaya yetkileri olmadığını söylemişti.

Lubitz, 2013 yılından bu yana Germanwings Havayolları da yardımcı  pilot olarak görev yapıyordu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024