Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 336 kez okundu. | Bilim Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Eylül 2015 - 12:01

Geçmişten günümüze Google logoları!

Büyüt
Küçült
Geçmişten günümüze Google

Google, 1998 yılından beri internetin vazgeçilmez bir parçası. Sadece basit bir arama motoru olarak son derece sade bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkan Google, artık dünyanın hemen her yerinde kullanılan dünyanın en büyük arama motoru konumunda. Her gün en az 1 kere gördüğümüz Google logosu dün değişti. Firma daha modern ve kendi benimsediği materyal tasarıma daha yakın bir logo ile kendini güncelledi. Artık Google ana sayfasında ve diğer Google ürünlerinde bu logoyu göreceğiz.

İlerleyen sayfalarda 1998 yılından bu yana Googleın kullandığı logoları görebilirsiniz. Ayrıca galerinin sonunda Google tarafından yayınlanan Googleın evrimi isimli kısa videoyu da sizler için bonus olarak yerleştirdik. Googleın yeni logosu ve geçmişte kullandığı logolar hakkında yorumlarımızı bekliyoruz.

1. Ä°lk logo!

Bu logoya Googleın tarihi belgesellerinde ulaşamadık. Muhtemelen halka açık olmayan ilk Google sürümlerinde tercih edilen bu logo, Googleın ilk logosu diyebiliriz.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024