Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3811 kez okundu. | Bilim Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Ağustos 2016 - 21:22

Microsoft bu kez de Güney Korede sorun yaşıyor

Büyüt
Küçült
Microsoft bu kez de Güney Korede sorun

 

Amerikalı teknoloji devi Microsoftun Asyadaki sıkıntıları bitmek bilmiyor. Bugüne kadar Çin hükümetiyle birçok kez karşı karşıya gelen şirket, bu kez de Güney Korede hükümet birimleriyle sorun yaşıyor. Şirketin Güney Korede yaşadığı bu sorunların sebebi, aynı Çinde olduğu gibi antitröst yasalarını çiğnemekle suçlanması. Yani şirket, adil rekabet kurallarına uymamakla ve tekelcilikle suçlanıyor.

 

Güney Kore basınında çıkan haberlere göre, ülkedeki adil rekabeti denetleyen hükümet birimi Microsofta karşı bir soruşturma başlatmaya hazırlanıyor. Bunun sebebi şirketin antitröst kurallarına uymaması. Hükümet birimlerine göre şirketin cloud konusunda kullanıcılara sunduğu şartlar adil değil. İddialara göre Amerikalı teknoloji devi, bulut hizmetlerini kullanan kullanıcıları paket halinde servis almaya zorlayarak ülkedeki adil rekabet yasalarını çiğnemiş oluyor. Bu soruşturmanın nasıl sonuçlanacağı bilinmez ama şirketi Asyada zor günlerin beklediği kesin.

 

Disney kendi mesajlaşma uygulamasını yayınladı





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024