Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3741 kez okundu. | Bilim Haberleri
Haberin Tarihi :   14 AÄŸustos 2016 - 21:22

Teslanın Rakibinden Muazzam Yatırım!

Büyüt
Küçült
Teslanın Rakibinden Muazzam

 

Elektrikli süper spor otomobil üreticilerde, Amerikalı şirket halen bir numara olabilir lakin bu, rakiplerinin ciddi yatırımlarda bulunduğu gerçeğini değiştirmez. Son olarak Teslanın Çinli LeEco, ana vatanında 1.8 milyarlık bir fabrika açma kararı aldı.

 

1.8 milyar dolarlık muazzam fabrikada, yılda 400.000 elektrikli araç üretebilecek. LeEconun Yönetim Kurulu Başkanı Jia Yueting, Büyük yatırımlarda bulunduğumuz fabrikamız, ortaklarımıza da açık. Faraday Future (Faraday Geleceği- Michael Faraday, 19. yüzyılın en büyük bilim adamlarından biri olarak kabul edilir. Elektromanyetik endüksiyonu, manyetik alanın ışığın kutuplanma düzlemini bulan mucit olarak kabul edilir. Elektrolizin temel ilkelerini belirlemiştir. Yani, diğer bir deha Teslanın rakibi olarak kabul edilebilir) kapsamında, ortaklarımız, fabrikamızdan faydalanabilir. açıklamasında bulundu.

 

 

2 milyar dolara yakın yatırım sadece başlangıç olarak kabul ediliyor. Söz konusu rakam, bir yıl içinde 3 milyar dolara ulaşacak ve bu oranlar, katlanarak devam edecek.

 

LeEco ve Faraday Geleceği projeleri, gelecek haftalarda resmen tanıtılacak.

 

LeEconun çalışmalarını takdir etsek de, söz konusu organizasyonlarda inanılmaz bir tecrübe sahibi olan Teslayı aşması için, uzun zaman ve yüksek miktarlar gerekiyor.

 

LeEco, sadece otomobil organizasyonunda değil; e-ticaret, güneş enerjili yatırımlar ve internet bağlantılı otomobil pazarlarında söz sahibi.

 

Googlea Rusyadan 7 Milyar Dolarlık Ceza!

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024