Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3576 kez okundu. | Bilim Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Ağustos 2016 - 19:23

Pokemon GOdan Daimi Yasaklar!

Büyüt
Küçült
Pokemon GOdan Daimi

Niantic, GPS konumlarını değiştirmek için Fake GPS türü uygulamalardan faydalanan kullanıcılara çok ciddi bir rest çekti. Niantic, buna göre, eğer herhangi bir kullanıcı GPS konumunu değiştirmek için bir yazılım kullanırsa, oyundan ömür boyu mahrum edilecek.

Niantic, Bu yasak; sahte konum göstermek, GPS yongasını yanıltmak, emülatör kullanımı veya modifiye edilmiş, orijinal olmayan Pokemon GO üçüncü parti yazılımlarını içerir ama bunlarla sınırlı değildir. Onaylanmamış her türlü üçüncü parti uygulaması da yasağa dahildir. açıklamasında bulundu.

Niantic buna ek olarak; Pokemon GOda adil, eğlenceli ve yasal bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Bunun için gereken her türlü çabayı göstereceğiz. Hile-karşıtı yazılımlarımızı da her geçen gün, daha üst seviyeye taşıyoruz. Dünyanın en popüler oyununda, hiçbir eksiğe mahal vermemekte kararlıyız. ifadelerini kullandı.

HaxtonBot, PokeMobBot gibi yazılımlar sıkça kullanılarak rekabeti baltalıyor. Fake GPS Locator gibi uygulamalar ise, evinden bile çıkmayan kullanıcıların, dünyanın dört bir yanında haksız Pokemon toplamasına olanak tanıyor. Polygon ise Hafif hile seviyesinde değerlendirilip, uyarı kapsamına giriyor. Elbette tekrarında, daimi yasaklama cezası gelebiliyor. Niantic haklı olarak buna bir kez ve sonsuza kadar son vermek niyetinde.

 

Yeni HTC Desirelar Yıl Sonunda Satışta!





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024