Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3501 kez okundu. | Bilim Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Ağustos 2016 - 19:23

Samsung, Exynos 8895 ile güçlü bir şekilde geliyor

Büyüt
Küçült
Samsung, Exynos 8895 ile güçlü bir şekilde

 

Gelen bilgilere göre Exynos 8895 isimli yonga setinde ine 4 adet özelleştirilmiş 64-bitlik çekirdek ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği bulunacak. Testlerde özelleştirilme ile donanmış çekirdekler 4GHz sınırına dayanmış durumda. Samsung bu değerler ile hız konusunda en büyük rakibi Qualcomm karşısında daha iyi durumda gözüküyor. Güç tüketimine baktığımızda ise her iki yonga setininde aynı seviyede olduğu görülüyor. Samsung tarafından 10nm üretim süreci tercih edilmeye başlanması aradaki farkı kapatmış durumda.

 

Samsung bu yeni yonga setini sadece kendi amiral gemisi ürünlerinde tercih ediyor. Bu tercihe göre 50 milyon satış civarını yakalaması tahmin ediliyor. Qualcomm ise büyük üreticilerden pek umduğunu bulamasada Çinli üreticiler ona destek sağlayacak gibi gözüküyor.

 

Elektronik dövmeler geliyor: DuoSkin

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024