Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 719 kez okundu. | Bilim Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2014 - 14:40

BMW mucize peşinde!

Büyüt
Küçült
BMW mucize

Ocak ayının Consumer Electronics Showuna sadece birkaç hafta kala, firmaların en büyük tanıtımları ile ilgili bazı detaylar internete sızıyor. Sızan bu bilgilerin arasında, BMWden çıkan akıllı araba park etme uygulaması da bulunuyor.

The Registerın söylediğine göre firma, sadece kendini park edebilen değil, aynı zamanda akıllı saat tarafından çağırılabilen bir arabanın tanıtımına hazırlanıyor. Ürünün arkasındaki fikir ise, bir buluşmaya gittiğinizde arabadan inmeniz ve arabanın kendisini park etmesi, buluşmadan çıktığınızda ise park ettiği yerden ayrılarak yanınıza gelmesinden oluşuyor.

Ancak bu sistemin çalışması için, otoparkın bir haritasının önceden arabaya yüklenmiş olması gerekiyor. Ayrıca The Registerın belirttiği üzere, aynı etki bir akıllı telefon uygulaması kullanılarak da gerçekleştirilebilirdi ama bir telefon, giyilebilir cihazlar kadar günümüzün ruhunu yansıtmıyor olarak görülmüş olsa gerek.

Resimlerle: BMWden teknoloji harikaları!Kaynak: CHIP Online





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024