Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1897 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2015 - 23:24

Yeşilçam filmleri artık YouTubeta

Büyüt
Küçült
Yeşilçam filmleri artık
Teknoloji Haberleri › Yeşilçam filmleri artık YouTubeta haberi Başta Hababam Sınıfı olmak üzere efsane olmuş bazı Türk filmleri YouTube üzerinden ücretsiz olarak izlenebilecek.
Bugüne kadar YouTube üzerinde bazı Türk filmleri korsan olarak izlenebiliyordu. Yasal olmayan bu yöntem yerini yavaÅŸ yavaÅŸ resmi çözümlere bırakmaya baÅŸladı. Bilinen birçok Türk filminin yapımcı ÅŸirketi Arzu Film ise bu filmleri resmi YouTube hesabında paylaÅŸmaya baÅŸladı.    Arzu Filmin yüklediÄŸi filmler arasında Salako, Milyarder, Åžekerpare, Sev KardeÅŸim, Oh Olsun gibi bir döneme damgasını vurmuÅŸ örnekler de yer alıyor. YouTubea yüklenen filmler HD kalitesinde ücretsiz olarak izlenebiliyor.    Firmanın bugüne kadar yüklediÄŸi 40'a yakın film, restorasyonlu ve HD olarak YouTube kanalında ücretsiz olarak izlenebiliyor.   Kaynak: Al Jazeera 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024