Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3267 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2015 - 18:40

Turkcell, Askercelli 20 Nisanda kullanıma açacak

Büyüt
Küçült
Turkcell, Askercelli 20 Nisanda kullanıma
Teknoloji Haberleri › Turkcell, Askercelli 20 Nisanda kullanıma açacak haberi Turkcell, askerler için geliştirdiği Askercell servisi 20 Nisan itibarıyla hizmet vermeye başlayacak.
AA

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, şirket, er ve erbaşların belirli koşul ve saatlerde kışlada cep telefonu kullanımının Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından serbest bırakılması kararı üzerine hazırlıklarını tamamladı. Askerlerin sevdikleriyle iletişim kurabilmesi için altyapısını hazır hale getiren Turkcell, 20 Nisan'dan itibaren Askercell'i kullanıma açacak.

Askercell aboneleri, hafta içi 8.00-18.00 saatleri dışında, önceden tanımlayacakları 5 mobil ve 2 sabit numara ile serbestçe konuşup mesajlaşabilecek. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin belirlediği koşullar gereği, Askercell hatları veri kullanımına kapalı olacak.

Ön ödemeli Askercell aboneleri 15 liraya 400 dakika konuşma ve 5 liraya 1000 SMS satın alabiliyor. İkili Paket kolaylığından faydalanmak isteyen askerler ise 20 lira ödeyerek 400 dakika ve 1000 SMS'i birlikte alabiliyor.

Turkcell ayrıca, 20 liralık yükleme yapan ya da İkili Paket'i tercih eden Askercell'lilere sabit telefonlarla 180 dakika görüşme hediye ediyor. Askercell servisi aboneleri, Turkcell'in ön ödemeli abonelerine sunduğu tüm paket ve tarifelerden de faydalanabiliyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024