Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1997 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mart 2015 - 22:37

HTC One M9 Plusın görselleri sızdı

Büyüt
Küçült
HTC One M9 Plusın görselleri
Teknoloji Haberleri › HTC One M9 Plusın görselleri sızdı haberi HTC One M9dan sonra iddialara göre One M9 Plusı tanıtacak. Yeni gelen bilgilere göre telefonun kasası ve teknik özellikleri de belli oldu. Bakalım cihaz bizlere neler sunuyor?
Geçtiğimiz MWC 15 etkinliğinin ilgi odağı olan One M9un daha büyük ekranlı yeni modelinin yakın zamanda duyurulacağına dair sızıntılar gelmeye başladı. One M9+ olarak isimlendirileceği iddia edilen bu cihaz; 1.440 x 2.560 piksel 5.2 inç QHD ekrana sahip olabilir.   One serisinin Premium tasarım hatlarına sahip olması beklenen One M9+ın boyutları da gelen bilgiler arasında yer alıyor. One M9+ın kasa boyutu 150.9mm x 72.5mm X 10.2mm olabilir. Cihazın işlemcisi bölümünde ise 64 bit mimarili MediaTek MT6795 veya Snapdragon 810 yonga setinin kullanılması bekleniyor.     MediaTek MT6795'ten kısaca bahsetmek gerekirse; bu yonga seti 2.2GHz hızında çalışıyor. 64 Bit mimarisi üzerine inşa edilen MediaTek MT6795, LPDDR3 RAM'e, 2K ekran desteğine, Ultra HD video oynatma özelliğine ve Wi-Fi 802.11ac gibi gelişmiş bağlantı seçeneklerine sahip.   One M9+ tıpkı kardeşi One M9 gibi 3 GB RAM ile beslenecek. 20 Megapiksel kamera ile gelmesi beklenen One M9+ için kesin bir tanıtım tarihi bulunmuyor. Bakalım ilerleyen günlerde bu konu hakkında sızıntılar gelmeye devam edecek mi?   Kaynak:SDN



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024