Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1817 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2015 - 06:06

Apple, İsrail şirketini satın alıyor

Büyüt
Küçült
Apple, İsrail şirketini satın
Teknoloji Haberleri › Apple, İsrail şirketini satın alıyor haberi

Akıllı telefon ve tabletlerdeki kameralar üzerine uzmanlaşmış İsrail merkezli teknoloji firması LinX Imagingi 20 milyon dolara satın alıyor.

Wall Street Journalın haberine göre, Apple, akıllı telefon ve tabletlerdeki kameralar üzerine uzmanlaşmış LinX Imaging firmasını 20 milyon dolara satın alıyor.

Appleın başından beri iPhone kamerasına ne kadar özen gösterdiği başından beri bilinirken, şirket kullanıcılarına her daim akıllı cihazlarıyla fotoğraf çekmeye teşvik etmişti. Hatta geçtiğimiz günlerde apple.comda iPhone 6 ile çekilen fotoğraflardan oluşan bir sergi açmış, iPhone kamerası yeter demişti. Bu yeni satın alma da Appleın yeni modellerinde göreceğimiz kameraların daha da iyileşeceğinin göstergesi olabilir.

LinX şirketinin web sitesinde ise: “LinX kameraları şu an pazarda bulunan tüm kameralardan daha küçüktür ve DSLR performansını ince cihazlara getirir.” yazıyor.

Linxin multi-lens teknolojisi, uygulamaların kamera ile 3 boyutlu bilgi almasını ve çekildikten sonra fotoğraf içerisinde yeniden odaklanma yapılmasını sağlıyor. Ek olarak LinX kameraları nesne boyutlarını ölçmede, 3 boyutlu modelleme yapmada ve görüntülü aramalarda arka plan değişiminde de kullanılabiliyor.

Bu özelliklerin yeni iPhoneda olup olmayacağı konusunda net bir hüküm vermek mümkün olmasa da, Appleın başarılı bir satın alma gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz.

Kaynak: PC World





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024