Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 321 kez okundu. | Bilim Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2015 - 16:44

Windows Phone en güvenli telefon!

Büyüt
Küçült
Windows Phone en güvenli

 

Artık yaşadığımız Dünya Paranoya Dünyası hline geldi. Selam alıp verdiğimiz Kişilere bile güvenemez hle geldik. Hal böyle olunca her gün elimizden düşürmediğimiz telefonların da otomatikman güvenilirliği tartışılır hle geldi.

 

Edward Snowden yayınladığı Belgelerle Microsoftun Hükümet adına fişlemeler yaptığını söylemişti. Akıllı Telefonların güvenliğini ele geçirmek ise oldukça basit.

 

Açık veren Uygulamanın kodlarına sızmak sistemi ele geçirmek için yeterli bir malzeme. Özellikle Güvenlikle ilgili sorun yaşanan platformların en başında ise Android yer alıyor.

 

 

What Mobilea katılan Steve Lord Windows Phone ile ilgili açıklamalar yaptı. Lord: Windows Phoneu Hacklemek oldukça zor bir iş.

 

Windows Phone kadar güvenli olan bir diğer telefon ise BlackBerry, Size şunu söyleyebilirim, Androidi hacklemek oldukça basit, o diğerlerine oranla bu konuda Kolay Lokma kalıyor açıklamasında bulundu.

 

Windows Phoneu diğerlerinden ayıran en önemli konu ise ASCI Şifreleme Teknolojisini kullanması. Büyük-Küçük harf ve karmaşık rakamlı sayılar Koruma Duvarını aşmayı zorlaştırıyor.

 

Tizenli Samsung Z3 ilk güncellemesini aldı



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024