Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 971 kez okundu. | Bilim Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2016 - 15:45

2015 Yılının En İyi Korku Oyunları!

Büyüt
Küçült
2015 Yılının En İyi Korku

 

Korku oyunları, son yıllarda bazı sıkıntılarla karşı karşıya. Resident Evil, film serisinin de etkisiyle aksiyon serisine dönüştü. Silent Hill, eski popülerliğini kaybetti. Arada Penumbra gibi safkan korku oyunları ortaya çıksa da, genel ortalama düşük seviyelerde dolaşıyor.

 

2015 yılı ise, nispeten başarılı oyunların yılı oldu. Bu yılın en iyilerini sizler için inceledik.

 

Five Nights at Freddys 4

 

Five Nights at Freddys serisi, abartılı korku ögeleri ve gereksiz sayılabilecek şiddeti ile eleştiriliyor olabilir lakin; bizi sandalyelerden fırlatan sahneler ile bezenmiş. Five Nights at Freddys 4, klişe bir konuya sahip olabilir. Korkunç oyuncak bebeklerle, sağ kalmak için köşe kapmaca oynuyorsunuz. Lakin, fazlasıyla da tutuldu. Yapımın çizgi roman serisi ve kitap versiyonları yayınlandı. Yakında da, beyaz perde de hayat bulacak.

 

Resident Evil: Revelations 2

 

Resident Evil 4, 5 ve 6.oyunlarıyla serinin o gizemli ve ürkütücü havasından çok uzak kalmıştı. Resident Evil: Revelations 2 ise köklerine sadık kalıp, safkan bir korku salıyor. Evet, hala arada aksiyon yoğun ama ana serinin son üç oyunu ile karşılaştırılınca devede kulak.

 

Soma

 

Penumbra ve Amnesia serisi, bizce son yılların açık ara en iyi korku-gerilim oyunları. Bu oyunların yapımcı şirketi  Frictional Games, çizgisinden şaşmıyor. SOMA isimli oyun da, en az ataları kadar ürkütücü€¦ Her saniyesinde, paranoyakça etrafınıza bakmanızı sağlarken, bilgisayarın sesinin olabildiğince alt seviyeye ayarlanması, kalbiniz için iyi olabilir. Yapımın atmosferinde tüm duygularınız alt üst oluyor. Bırakın listeyi, son iki-üç yılın en gerilim dolu oyunu.

 

Until Dawn

 

Evlerden uzak olsun!

 

Until Daen, ilk kez Sony PS3te, Move sistemiyle hayat buldu. Ne var ki yetersiz optimizasyonu ve sistem hataları ile hayal kırıklığı yarattı. Yapımın Sony PS4 versiyonu ise olabildiğince mükemmelleştirilmiş. Yapım, özellikle son sürümleriyle muazzam satış rakamlarına ulaşırken, otoritelerden de tam puan aldı. Yakında VR (Virtual Reality- Sanal Gerçeklik) platformunu da adapte edilecek ve onunla, zaman geçirmek yürek isteyecek.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024