Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2241 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2018 - 12:08

Sırrı Süreyya :CHP hüsrana uğrayacak

Büyüt
Küçült
Sırrı Süreyya :CHP hüsrana
HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, CHP-İyi Parti-Saadet Partisi ve Demokrat Parti arasında kurulan 4lü ittifakı değerlendirdi.

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşenerin cumhurbaşkanı seçiminde ikinci tura kalması durumunda aşkan yardımcılığı için AK Parti ile anlaşacağını iddia etti.

2. TURA ADAYIMIZ DEMİRTAŞ KALACAK

Önder, ikinci tura adayları Selahattin Demirtaşın kalacağını savundu.

CHP HÜSRANA UĞRAYACAK

4lü ittifakın gerçekçi bir seçenek sunamayacağını ifade eden Önder, Meral Akşener ve çevresi kendilerinin ikinci tura kalacağını iddia ediyorlar. Eğer ikinci tura kalmazlarsa CHP gibi bunlara umut bağlayanlar hüsrana uğrayacak. Eğer ikinci tura kalırlarsa gidip AKP ile anlaşacaklar. Başkan yardımcılığı konusunda dedi.

VEKİL OLAMAZSAM SİNEMAYA DEVAM

Sırrı Süreyya Önder yeniden milletvekilli adayı olup olmayacağı konusunda ise Buna partim karar verir. Sinemayla da olsa vekillikle de olsa HDP fikriyatı ile yoluma devam edeceğim açıklamasında bulundu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024