Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2182 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2018 - 15:24

Erdoğan:. Garip bir senaryo ortada, bakalım nasıl oynanacak

Büyüt
Küçült
Erdoğan:. Garip bir senaryo ortada, bakalım nasıl
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP in İYİ Partiye vekil transferi için Bundan sonra senaryo nasıl çalışacak bilemiyorum, her şey olabilir söyleyeyim. Garip bir senaryo ortada, bakalım nasıl oynanacak göreceğiz ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Grup Toplantısı da gündeme dair değerlendirmelerde bulunana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın gündeminde İYİ Parti-CHP ittifakı vardı. Erdoğan oynanan senaryoya dikkat çekerek,  Bunlar da bu ahlak yok. Önce Bay Kemal, 15 tane adamını gönderdin sözde İYİ Partiye. Bu 15 adamın sözde İYİ Partiyi kabul etti mi? Dün baktım senin bu 15 adamın CHP  koltuklarında oturuyor. Demek ki gönderdiğin yeri beğenmediler, anlaşamadılar, ikna edemedin. Bundan sonra senaryo nasıl çalışacak bilemiyorum, her şey olabilir söyleyeyim. İYİ Partiden 3 kişi var orada, diğerleri nerede CHP sıralarında. Garip bir senaryo ortada. YSK ın 264 numaralı kararını incelediğimizde taşıma milletvekilleriyle grup kurduran partinin zaten seçime katılma imkanını biliyoruz. Bu tuhaf operasyonun gayesini önümüzdeki günlerde göreceğiz. ifadelerini kullandı.



Erdoğanın konuşmalarından satır başları şöyle;

YENİ SENARYO DEVREDE, HER ŞEY OLABİLİR

Bunlar da bu ahlak yok. Önce Bay Kemal, 15 tane adamını gönderdin sözde İYİ Partiye. Bu 15 adamın sözde İYİ Partiyi kabul etti mi? Dün baktım senin bu 15 adamın CHP  koltuklarında oturuyor. Demek ki gönderdiğin yeri beğenmediler, anlaşamadılar, ikna edemedin. Bundan sonra senaryo nasıl çalışacak bilemiyorum, her şey olabilir söyleyeyim.İYİ Partiden 3 kişi var orada, diğerleri nerede CHP sıralarında. Garip bir senaryo ortada, bakalım nasıl oynanacak göreceğiz. Bizim böyle bir sıkıntımız yok.

GARİP BİR SENARYOYLA KARŞILAŞTIK

Erken seçimin 24 Hazirana alınmasının ardından Meclise gerekli kararı aldık. YSKda gerekli takvimi oluşturuyor. Seçimlere 10 siyasi parti katılıyor. Garip bir senaryoyla da karşılaştık.  Ana muhalefet partisinden istifa eden 15 milletvekili bir başka partiye geçerek bu partinin Meclise grup kurmasını sağladılar. YSK ın 264 numaralı kararını incelediğimizde taşıma milletvekilleriyle grup kurduran partinin zaten seçime katılma imkanını biliyoruz. Bu tuhaf operasyonun gayesini önümüzdeki günlerde göreceğiz. 

ANLATTIKLARININ HEPSİ YALAN

Çıkmış Siirten benim aday olduğum dönemi anlatıyor. Bilmiyorsun önce bir ehline sor. Bu anlattıklarının hepsi yalan sizin karakterinizde yalan var. Kalkıp da Siirte 3 tane milletvekilini istifa ettirmek suretiyle aday olduğumu anlatıyorsun. Böyle bir şey yok. Bu işin şekli bununla yakından uzaktan alakalı değil.

MİLLET BUNLARA DA AYNI CEZAYI VERECEK

AK Parti ile MHP ittifakı meşru zeminde yapılmıştır. Karşımızdakiler ise karanlıkta birbirlerine göz kırparak hareket ediyorlar. Karşımızda tek gayesi Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olan bir ittifak kuruluyor. Milletimiz her defasında kendisine hizmet edenlere itibar etmiştir. Bizim bu konuyu garipsemek dışında bir söz söylememize gerek yoktur. En büyük hakem milletimiz bunu değerlendiriyor. Güneş Motel olayını nasıl cezalandırdıysa bu millet, bunlara da aynı cezayı verecektir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024