Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3681 kez okundu. | Magazin Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Haziran 2015 - 17:06

Sinem Kobalın başaramadığını Aslıhan başardı

Büyüt
Küçült
Sinem Kobalın başaramadığını Aslıhan
Magazin Haberleri › Sinem Kobalın başaramadığını Aslıhan başardı haberi Arda Turan ile sevgilisi Aslıhan Doğan, GSli Selçuk İnanın düğününe birlikte geldi. Turanın anne ve babasıyla aynı masada oturan Doğan, müstakbel gelin muamelesi gördü...

Galatasaray Futbol Takımının kaptanı Selçuk İnan, Cemre Kardeşle önceki akşam Çırağan Sarayındaki düğün töreniyle dünyaevine girdi. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ kıydı. Arda Turan eski takım arkadaşının düğününe sevgilisi Aslıhan Doğanla geldi. Çeşmede tatillerin yarıda keserek düğüne gelen çifte, futbolcunun erkek kardeşi Okan Turan, babası Adnan Turan ve annesi Yüksel Turan da eşlik etti. Aile müstakbel gelinleri Aslıhan Doğanla aynı masada oturdu. Adnan ve Yüksel Turan çiftinin gelin adaylarıyla yakından ilgilendikleri öğrenildi. Arda Turan ‘darısı başınıza diyen muhabirlere “Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Her şey yolunda” diyerek yanıt verdi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, “Hepimiz zamanı geldi, evlendik. Futbolcuların iyi bir evlilik ve beraberlikle, performansının daha iyi olacağı kesin” dedi. (Makaron)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024