Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3396 kez okundu. | Magazin Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2016 - 04:23

Hugh Grant: Evlilik beni çok korkutuyor

Büyüt
Küçült
Hugh Grant: Evlilik beni çok

Nothing Hill, Aşk Her Yerde, Dört Nikah Bir Cenaze, Bridget Jonesun Günlüğü gibi romantik komedilerin aranan oyuncularından Hugh Grant çarpıcı açıklamalarda bulundu.

13 yıl boyunca ünlü oyuncu Elizabeth Hurleyle aşk yaşayan ve eski sevgililerinden toplam 4 çocuğu olan Grant, filmlerinde canlandırdığı karakterlerin aksine neden hayatı boyunca hiç evlenmediğini şöyle açıkladı: Benim bağlılık problemim var. Yalnız o da değil, istikrar da beni korkutuyor. Sebebini bilmiyorum. Filmlerimde birkaç iyi evlilik yapmış bir adam gibi tanınıyorum ama bunun mutluluğun formülü olduğunu düşünmüyorum.

Hugh Grantın son sevgilisi, bir ayrılıp bir barıştığı İsveçli TV yapımcısı Anna Eberstein. Çiftin iki çocuğu var. 

İNSANLAR BENİM YÜZÜMDEN DELİYE DÖNÜYOR

Meryl Streep ve Hugh Grant karı koca rolünde. 

Grant son filmi Florence Foster Jenkinsde Meryl Streeple birlikte rol alıyor. Korkunç bir sesi olmasına rağmen opera sanatçısı olmayı hayal eden Streepin kocası rolünde. İş konusunda çok takıntılı olduğunu söyleyen Grant sözlerini, Film çekerken insanlara işkence ediyorum. Bir kedinin yarı ölü bir fareyle oynaması gibi yani€¦ Bitmiş sahneyi baştan çekiyorum, yeni replikler denemek istiyorum. Gerçekten bu konuda mükemmeliyetçiyim. İnsanları deliye döndürüyorum farkındayım diye sürdürdü.

ARABADA SEKS YAPARKEN YAKALANMIŞTI

Hugh Grantın Los Angelesta arabada bir hayat kadını  ile yakalanması ve tutuklanması, 1995te magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. 

 

Hugh Grantın araba skandalı, Elizabeth Hurley ile olan 13 yıllık ilişkisinin bitmesine sebep olmuştu. 

Hugh Grantın 1995 yılında Los Angelesta bir fahişe ile arabada yakalanması ve tutuklanmasının üzerinden 20 yıl geçti. Ancak magazin basını bu olayı unutmadı. Grant, bu mesele üzerinde artık rahatlıkla konuşabildiğini ifade ediyor: Evet çok edepsizdim. Çok sarhoştum. Ve evet, bu ayıplanacak bir durumdu. Sanırım insanlar benim filmlerimde canlandırdığım karakter olduğumu düşündükleri için bu kadar şaşırdı. Artık bu meselenin neden bu kadar büyük bir bomba olduğunu anlayabiliyorum.

Ancak Grantın kariyeri bu olaydan sonra olumsuz yönde hiç etkilenmedi. Grant bu duruma şaşırmamış görünüyor: Biliyorsunuz ki Hollywood sadece parayla ilgilidir. Yapımcılara para kazandırdığınız sürece sorun yoktur, bunun dışında ne yaptığınızla ilgilenmezler. 

Hürriyet






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024