Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3251 kez okundu. | Magazin Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2016 - 04:23

Hoşçakal eski dost, sonsuz aşk

Büyüt
Küçült
Hoşçakal eski dost, sonsuz

Norveçli belgeselci Jan Christian Mollestad, Kanada radyosu CBCye verdiği demeçte, Cohenin mektubunu ölüm döşeğindeki Mariannee okuduğunu açıkladı.

Türkiyede de geniş bir hayran kitlesi bulunan Cohenin Yunan adası Hydrada 1960lı yıllarda tanıştığı ve yaklaşık 10 yıl birlikte yaşadığı eski aşkı için yazdığı mektup şöyle:

Pekala Marianne, çok yaşlandık ve vücutlarımız ayrı düşüyor. Sanıyorum ki çok kısa bir süre sonra peşinden geleceğim. Biliyorum, ardında, sana öylesine yakınım ki elini uzatsan, elime ulaşabilirsin. Ve biliyorsun ki seni her zaman güzelliğin ve bilgeliğin için sevdim. Fakat bu mevzu hakkında daha fazla bir şey söyleme gereği duymuyorum. Çünkü her şeyi biliyorsun. Ama şimdi€¦ Sadece sana iyi yolculuklar dilemek istiyorum. Hoşçakal eski dost, sonsuz aşk, yakında görüşürüz.

Mollestad, Mariannein Cohenden mektup aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Mollestad yaşadığı dramatik anları şu sözlerle anlattı:

Elini uzatsan satırını okuduğumda, elini uzattı. Sadece iki gün sonra bilincini kaybetti ve öldü. Leonarda bir mektup yazdım ve ona son anlarında Bird on a Wireı mırıldandığımı söyledim. Çünkü Mariannein kendini en yakın hissettiği şarkı oydu. Ve sonrasında onu alnından öptüm ve şimdilik hoşça kal Marianne dedim ve odadan çıktım.

 

Hürriyet





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024