Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3731 kez okundu. | Magazin Haberleri
Haberin Tarihi :   06 AÄŸustos 2016 - 19:02

Linet darbe giriÅŸimcilerini terlikle korkuttu

Büyüt
Küçült
Linet darbe giriÅŸimcilerini terlikle

Arabesk ve fantezi müziğin güçlü sesi Linet, cuma gecesi ikinci kez Sunis Efes Royal Palacede konser verdi. Sahneye modacı Semih Doğruer tarafından Türk Bayrağını temsilen hazırlanan kırmızı-beyaz renkteki elbiseyle çıkan sanatçı, ülkemizin zor günler geçirdiğini ve tek yürek olmamız gereken büyük bir sınav yaşadığımızı ifade etti.

Geleneği bozmayarak İlyas Yalçıntaşın İncir adlı parçasıyla güzel bir başlangıç yapan Linet, güçlü sesi ve sahne performansıyla hayranlarına rüya gibi bir gece yaşattı. Usta sanatçı, her tarzdan parçalar seslendirerek hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Gecenin ilerleyen dakikalarda tüm konuklarla birlikte eline Türk Bayrağı alan Linet, Ülkemizi parçalamak isteyen darbeciler bizi kızdırmasın. Bütün Türkiye birer terlik atsak boğarız onları, tanka tüfeğe bile gerek kalmaz dedi.

ANNESİYLE ŞARKI SÖYLEDİ

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Linet, yakında Kırgın Çiçekler dizisinde konuk oyuncu olarak kamera karşısına çıkacağını belirterek, diziye olan hayranlığını bilen yapım şirketi tarafından kendisine teklif geldiğini ve orada bir şarkıcıyı canlandıracağını söyledi. Eylül ayı içerisinde sürprizlere hazır olun diyen sanatçı, Zülfü Livaneli şarkılarından oluşan ve pek çok ünlü ismin yer aldığı bir albümde şarkı söyleyeceğini de dile getirdi. Gecede kendisini dinleyenler arasında Türk Sanat Müziği sanatçılarından olan annesi Leyla Özgecan da vardı. Linet Sevmekten Kim Usanır adlı şarkıyı söylerken sahneden inerek annesiyle birlikte düet yaptı.

Ä°HA


 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024