Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1731 kez okundu. | Magazin Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 00:38

Ayşegül Yıldızdan Derya Tunaya ince gönderme

Büyüt
Küçült
Ayşegül Yıldızdan Derya Tunaya ince
Magazin Haberleri › Ayşegül Yıldızdan Derya Tunaya ince gönderme haberi Derya Tuna, Amerikada tedavi gören İbrahim Tatlısesin yanına gitti, ortalık karıştı. 28 Nisan 2015
Ayşegül Yıldız, bu ziyarete çok sinirlendiği yönünde çıkan haberleri yalanlarken, Derya Tuna'yı çok kızdıracak göndermeler yaptı.     İşte Ayşegül Yıldız'ın sözleri:   Bu haberlere pes diyorum. Birincisi İstanbul'da değilim, Bursa'dayım. İkincisi tabii ki gidicekler, hep iyi gününde yanında olacak değiller ya... Biraz da İbrahim beyin kötü gününde yanında olsunlar. Keşke daha önce gitselerdi. Üçüncüsü biz BOŞANDIK. Dediğiniz gibi hırs yapsaydım hala evli olurdum zaten. Neyin kafasını yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Merak ediyorsanız söyleyeyim " İbrahim bey 5 gün önce Elif'i Disneyland'e götürmek istediğini söyledi. Ama 18 saat yol çocukla çok zor olduğu için gitmedim. Bakın bundan da güzel malzeme çıkar. Sabah sabah güldürdünüz"



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024