Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2696 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2016 - 17:46

UEFAdan Palabıyık ve Müftüoğluna görev

Büyüt
Küçült
UEFAdan Palabıyık ve Müftüoğluna
FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve gözlemci Kuddusi Müftüoğlu, UEFA Avrupa Ligi 1. Eleme turu maçlarında görevlendirildi.

TFFden yapılan açıklamaya göre, hakem Ali Palabıyık, İzlandanın Valur ve Danimarkanın Brondby ekipleri arasında 30 Haziran Perşembe günü oynanacak maçta düdük çalacak.

İzlandanın başkenti Reykjavikte TSİ 24.00de başlayacak mücadelede Palabıyıkın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Fevzi Demirhan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp olacak.

TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve UEFA gözlemcisi Kuddusi Müftüoğlu, UEFA Avrupa Ligi 1. Eleme turunda Gürcistanın Dila ile Ermenistanın Shirak takımları arasında aynı gün oynanacak maçta görev yapacak.

Gürcistanın Gori kentinde oynanacak müsabaka TSİ 17.00de başlayacak.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024