Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2701 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2016 - 04:23

TÜRKİYE: 76 - JAPONYA: 62

Büyüt
Küçült
TÜRKİYE: 76 - JAPONYA:
Milli takım, bu sonuçla gruptaki ilk galibiyetini alırken, Japonya ise ilk yenilgisini yaşadı. Karşılıklı sayılarla başlayan mücadelede özellikle boyalı alandan Sanders ve Nevriye, dış atışlarda da Işılla skor üreten A Milli Takım, yakaladığı 10-0lık seriyle 6. dakika içinde farkı 13 sayıya (18-5) çıkardı.

Yoshidanın basketleriyle farkı azaltmaya çalışan Japonya karşısında Sanders, Olcay ve Nevriyeyle sayılar bulan milliler, ilk periyodu 24-9 önde tamamladı. İkinci çeyreğin başında üst üste yediği iki basketin ardından Birsel, Nevriye, Sanders ve Işılın sayılarıyla 14-0lık seri yakalayan milli takım, 17. dakika içinde skoru 38-13e getirdi.

Bu bölümden sonra savunmasını sertleştiren ve periyodun son 3 dakikasında millilerin skor üretmesine izin vermeyen Japonya, aradaki farkı eritmeye çalışsa da ay-yıldızlı ekip, devre sonunda soyunma odasına 38-23 önde gitti. Üçüncü periyodun başında Tokashiki ve Motokawayla sayılar bulan Japonyaya milli takım, Sandersın basketleriyle cevap verdi.

25inci dakikayı 46-35 önde geçen milliler, çeyreğin kalan 5 dakikalık bölümünde Sanders ve Şebnemin sayılarıyla farkı yeniden açtı ve son periyoda 57-39 üstün girdi. Dördüncü periyoda Olcayın basketiyle başlayan ve farkı 20 sayıya (59-39) çıkaran milli takım karşısında Japonya, 10-0lık seri yakaladı ve 34. dakika içinde skoru 64-54e getirdi. Karşılaşmanın kalan bölümünde özellikle Sandersla skor üreten ve farkı yeniden açan milliler, salondan 76-62 galip ayrıldı. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024