Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2046 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2016 - 15:53

Trabzonsporun Macaristan kampı sona erdi

Büyüt
Küçült
Trabzonsporun Macaristan kampı sona
Slovakyada yaptığı 14 günlük birinci etap kampının ardından Trabzona dönen daha sonra da Macaristana gelen bordo-mavililer, burada 18 günlük sürede 6 hazırlık maçı ve 17 antrenman yaptı.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde geçen sezonun izlerini silmeye çalışan Karadeniz ekibi, Macaristan kampında oynadığı 6 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Yanal, oyuncularına kamp süresince 1 gün izin verdi. Hazırlık maçları nedeniyle 5 gün sadece 2şer antrenman yapan bordo-mavililerde diğer günler tempo düştü.

Bordo-mavililer, oynadığı ilk hazırlık maçında Avusturyanın dördüncü lig ekiplerinden SV Gerasdorfu 6-1, ikinci karşılaşmasında Macaristan üçüncü lig temsilcisi Györi ETOyu 2-0 mağlup etti.

Kamptaki üçüncü maçında Macaristanın birinci lig ekiplerinden MTK Budapeşteyi 5-0, daha sonra Gyirmotu 2-0, daha sonra Avusturya dördüncü lig ekiplerinden Karabakh Wieni 5-0 yenen Karadeniz temsilcisi, dün de Birleşik Arap Emirliklerinin Emirates takımı karşısında sahadan 1-0lık galibiyetle ayrıldı.

Yanal yönetiminde 6 hazırlık maçında galibiyet elde eden Karadeniz ekibi, 21 gol atarken kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

12 oyuncu gol attı

Trabzonsporun 6 hazırlık maçında 12 futbolcu gol atmayı başardı. Karadeniz ekibinde en golcü oyuncu 4 golle Yusuf Erdoğan olurken bu oyuncuyu 3 golle Okay Yokuşlu takip etti. Mehmet Ekici, Uğur Demirok, Ramil Sheidaev, Matus Bero 2şer, Muhammet Beşir, Yusuf Yazıcı, Mustafa Akbaş, Dame NDoye, Zeki Yavru ve Muhammet Beşir de 1er gol kaydetti.

Bordo-mavili takımda yerli oyuncular 21 golün 16sını atarken yabancı oyuncular ise rakip filelere 5 gol gönderdi.

Kadro 30u buluyor

Trabzonsporda gerçekleştirilen transferler nedeniyle kamp kadrosundaki oyuncu sayısı arttı.

Trabzondan 23 futbolcuyla Györe gelen Karadeniz ekibinde, Macaristan kampına Slovakyalı Jan Durica ve Matus Bero, Kolombiyalı Fabian Castillo, Nijeryalı Ogenyi Onazi, Arjantinli Luis Ibanez olmak üzere 5 yeni transfer ile daha önce satış listesine konulan Senegalli Dame NDoyeun da katılmasıyla bu sayı 29a yükseldi.

Karadeniz ekibinin prensipte anlaşmaya vardığı ve ülkesinin 2016 Rio Olimpiyatlarında mücadele etmesi nedeniyle takıma sonra katılacağı açıklanan Güney Koreli milli futbolcu Hyun-Jun Suk ile bu sayı 30 olacak.

Teknik direktör Ersun Yanal, yeni sezon öncesi takım kadrosundaki futbolcu sayısının 24-25e düşürüleceğini belirtmesi nedeniyle kamp dönüşünde bazı oyuncular ile yollar ayrılması bekleniyor.

Yanal, kampın son günündeki Emirates maçında genç oyuncular Gökhan Alsan, Ramazan Övüç, Hasan Batuhan Artarslan, Semih Karadeniz, Furkan Taş ve Uğurcan Çakırı kadroya almadı. Deneyimli teknik adamın 18 kişilik maç kadrosuna gençlerden Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömürü alması dikkati çekti.

Kafile İstanbula dönüyor

Macaristan kampını tamamlayan Trabzonspor, 12 Ağustos Cuma günü Bursaspor ile yapacağı maç için bugün İstanbula gidecek.

Bordo-mavili takım, Busaspor maçının ardından 2 gün izin yaptıktan sonra Trabzonda ligin ilk haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

AA



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024