Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1986 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2016 - 17:46

Trabzonsporda Esteban ile Akakpo takıma katıldı

Büyüt
Küçült
Trabzonsporda Esteban ile Akakpo takıma
Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibinin, bu sabah izokinetik kas kuvvet testinden geçtiği bildirildi.

Trabzonsporun ilk kamp kadrosunda yaptığı planlamada yer alan iki yabancı oyuncu Esteban Alvarado ile Serge Akakponun da Trabzona gelerek çalışmalara başladıkları öğrenildi.

Karadeniz ekibi, bu akşam 19.00da yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Bu arada Trabzonspor yönetimi, camianın ileri gelenlerine yarın bir teknede iftar yemeği verecek. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri yemekte hazır bulunacak.

Ustadan Belçika örneği

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Euro 2016da mücadele eden ve adını çeyrek finale yazdıran Belçika Milli Takımını örnek göstererek sabırlı ve programlı çalışmaya vurgu yaptı.

Usta, sosyal medya hesabı Twitterdan yaptığı paylaşımda, Oynayanıyla çıkanıyla gireniyle kadroya giremeyeniyle yeni trend Belçika. Sabır ve programlı çalışma bu işin ilacı. Yes We Can ! (Evet yapabiliriz) ifadesini kullandı.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024