Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1751 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Haziran 2016 - 15:10

Tepki çeken milli formanın sebebi ortaya çıktı!

Büyüt
Küçült
Tepki çeken milli formanın sebebi ortaya

İspanyaya 3-0 yenilerek EURO 2016da 2. tura çıkma şansını mucizelere bırakan A Milli Takımımızda en çok eleştirilen olaylardan biri, futbolcularımızın giydiği formalardı.

Milli Takımımız İspanya karşısına bu formayla çıkmıştı.

Millilerimiz Nice kentindeki karşılaşmaya turkuaz üst, siyah şort ve kırmızı çorapla çıktı. Birbiriyle ilgisi olmayan bu renklerin yarattığı uyumsuzluk sosyal medyada büyük tepki çekti. Çok sayıda kişi ay yıldızlı ekibimizin bu görüntüsüne sosyal medya yoluyla tepki gösterdi.

Normalde ise milli takımımızın İspanya karşısında giydiği formaların altında turkuaz renkte şort olması gerekiyordu. (Altta) Bu maçta neden siyah şort seçildiğini anlamaya çalışırken Türkiye Futbol Federasyonundan da herhangi bir açıklama yapılmadı.

Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabını Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol verdi. Demirkol, turkuaz şorta Sırp hakem Milorad Mazicin izin vermediğini belirterek şunları yazdı:

Üstümüzdeki çok uzun süredir Milli Takım forması değil. Öte yandan, bu seferki durum daha da enteresandı. Hakemin İspanya formasıyla karışacağı gerekçesiyle mavi şort giymemize izin vermemesiyle iki forma karma edilince ortaya Vallahi seyahatten geldim, her şey kirli. Artık ne bulduysam giydim modeli bir şey çıktı...

İspanya Milli Takımı, Türkiye karşısına mavi renk şortla çıktı. Hakem Milorad Mazic, iki takımın da mavi renk şortla sahaya çıkmasını uygun bulmadı ve ay yıldızlı ekibimizden şortunu değiştirmesini istedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024