Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1856 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Temmuz 2016 - 15:02

Portekiz basını, EURO 2016 şampiyonluğunu kutluyor

Büyüt
Küçült
Portekiz basını, EURO 2016 şampiyonluğunu
Fransada düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) finalinde normal süresi 0-0 sona eren maçın uzatma bölümünde Ederin golüyle ev sahibini 1-0 mağlup edip kupaya uzanan Portekizin şampiyonluğu ülke basınında geniş yer buldu.

Portekizin önde gelen spor gazetesi Record, Portekiz Milli Takımının şampiyonluğuna geniş yer ayırırken, Destansı. Portekiz Avrupanın şampiyonu başlığını öne çıkardı.

Spor basınının önemli gazetelerinden A Bola, Portekizin gururu manşeti ile Cristiano Ronaldonun kupayı kaldırdığı fotoğrafı kullandı.

Bir diğer spor gazetesi O Jogo ise manşetini Sonsuz şeklinde attı. Portekiz basını #EURO2016 şampiyonluğunu böyle gördü: Portekiz gururu... pic.twitter.com/CgWEZouj5P
€ Fanatik (@fanatikcomtr) July 11, 2016 Gazetenin ilk sayfasında Pazar günü Avrupa Atletizm Şampiyonasına madalyayla başladı, EURO 2016da kahramanlık ve mutlulukla son buldu denildi.

Öte yandan basında, final maçında sakatlanıp, 25. dakikada yerini Quaresmaya bırakan Cristiano Ronaldonun kazanılan kupanın profesyonel hayatının en önemli başarısı olduğunu belirttiği açıklamaya yer verildi.

Portekize kupayı getiren golün sahibi Eder, basına verdiği demeçte, Ronaldonun kendisine şampiyonluk golünü atacağını söylediğini ve bu güvenle topu ağlara gönderdiğini ifade etti.

Portekiz basınında, Beşiktaşlı Ricardo Quaresmanın şampiyonluk madalyası ile ilgili yaptığı Madalya mı? Eğer altınsa satacağım. esprisine de yer verildi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024