Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1726 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Haziran 2016 - 10:41

Kaderimiz bu statta netleşecek

Büyüt
Küçült
Kaderimiz bu statta

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası maceramız Hırvatistan yenilgisiyle hiç beklemediğimiz şekilde start alsa da, Ay-Yıldızlı ekibimiz tüm dikkatini D Grubunun favorisi İspanya maçına çevirdi. Şampiyonadaki ikinci sınavını son şampiyon Boğalar karşısında verecek olan A Milliler güçlü rakibinden puan veya puanlar alarak gruptan çıkma adına umudunu son maça taşımanın hesaplarını yapıyor.

Hedef iki maçta da zafer

Hırvatistan mağlubiyeti moralimizi bozdu ancak esas turnuva şimdi başlıyor. Hatırlanacağı üzere gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar adını son 16 turuna yazdıracak. Ay-Yıldızlılar, bugün İspanya ve 21 Haziranda Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maçların her ikisinden de galibiyetle ayrılması halinde tur atlayacak. 

Üçüncülerin de şansı var

İki maçta yaşayabileceğimiz olası puan kayıplarında da A Millilerin tur şansı devam edecek. İspanya ve Çekler karşısında 4 ya da 3 gibi daha az puanlar da son 16ya kalmamızı sağlayabilecek.

Bu yıl turnuvada ilk kez uygulanan, en iyi üçüncülerin gruptan çıkmasına dayalı sisteme göre A Milliler, 6 grupta yer alacak en iyi 4 üçüncü takımdan biri olması dahilinde 2. tur kapısını aralamış olacak. Nice Stadında yapılacak müsabaka, TSİ 22.00de başlayacak. İspanya-Türkiye maçında Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic düdük çalacak.
 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024