Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3041 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2016 - 14:15

İşte Milli Takım kampını sarsan olay: Prim kavgası

Büyüt
Küçült
İşte Milli Takım kampını sarsan olay: Prim

Oyuncuların mutsuzluğu, kapalı kapılar ardındaki sıkıntılar çok netti. Hatta milli takımın patronu Fatih Terim bile, Evet, aramızda bazı sıkıntılar yaşadık diyerek bunu itiraf etti. 

Fanatikten Barbaros Tapanın haberine göre her şey, son anda katılmaya hak kazandığımız Fransa bileti sebebiyle UEFAdan gelen 500 bin Euroluk (1 milyon 650 bin TL) başarı primiyle başladı. Bu rakam, Fatih Terimin talebiyle takıma eşit şekilde bölüştürüldü.

Ancak 1 oyuncu hariç; Burak Yılmaz. Zaman zaman milli takım kamplarından sakatlığı sebebiyle çıkarılan ve hocasının isim vermeden eleştirdiği yıldız oyuncu, bu primden mahrum bırakıldı. Belki rakam bu standarttaki oyuncular için küçüktü ama yankıları beklenenden büyük oldu.

İçin rahat mı hocam!

Özel hayatının da sıkıntılı bir döneminde olan Burak Yılmaz, durumdan duyduğu rahatsızlığı önce yakın çevresiyle sonra da kaptan sıfatından ötürü Arda Turanla paylaştı. O da akşam yemeğinde Terime, Bu uygulamadan içiniz rahat mı hocam? sorusunu sorunca ortalık karıştı. Fatih Terim, Arda Turana çok sert şekilde karşılık verdi, kaptan da geri adım atmayınca ortam inanılmaz derecede gerildi. Araya girenler sayesinde neyse ki skandala dönüşebilecek daha büyük bir tatsızlık yaşanmadı ama köprüler atıldı.

Seviye eleştirisi tepki gördü

Üzerine Terimin, oyuncularını eleştiren, Buralarda seviye bu. Çıkamazsanız pardonu yok açıklamaları da takım içindeki rahatsızlığı katladı.

Artık kadroda hocaya karşı ciddi bir gruplaşma vardı, diyaloglar sıfırlanmıştı. Hatta İspanya maçı öncesindeki basın toplantısında Arda ile Terim yan yana geldi ama en küçük bir iletişim daha olmadı, suratlar asıktı. Şimdi herkes Fatih Terimin, hem kendi yardımcıları hem de medya ile paylaştığı, Gereğini yapacağım sözünün nasıl bir eylemle sonuçlanacağını bekliyor.

Gece 03.00te odaya baskın

Milli takım kampındaki gerginlikler, sadece prim ile sınırlı değildi. Hırvatistan maçı öncesindeki kampta da ortamı fazlasıyla geren bir gelişme daha yaşandığı ortaya çıktı. Buna göre, kamp otelinde gece yarısı 03.00 sularında Arda Turanın odasından gelen sesleri Terimin yardımcıları hocaya aktardı.

Fatih Hoca da soluğu kaptanın yanında aldı, kapı açıldığında Arda ve transferi yılan hikayesine dönen Gökhan Gönül menajerleriyle telefonda konuşuyordu. Terimin sert tepkisine oyuncular da karşılık verince koridorları çınlatan bir tartışma yaşandı.

Buraka fena takık

Fatih Terimin özellikle Çine transfer oluş sürecinden ötürü Burak Yılmaza aşırı derecede tepkili olduğu kulislerdeki bir başka iddia. Buna göre A Millilerin patronu tepkisini yakın çevresine, Fransa hesabı yapıyoruz, takımın en önemli isimlerinden biri kalkıp, Çine gidiyor. Gidebilir... Bunu da anlarım ama en azından hocası olarak bizim de bir fikrimizi almalı, haber vermeliydi şeklinde dile getiriyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024