Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1961 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Haziran 2016 - 16:32

Henüz hiçbir takımla anlaşmadım

Büyüt
Küçült
Henüz hiçbir takımla
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşayla sözleşmesi sona eren futbolcu Erhan Kartal, ligin yeni takımı Alanyaspora transfer olduğuna yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Erhan Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bonservisinin elinde olduğunu ve henüz kimseyle bir anlaşmaya varmadığını belirtti. Süper Lig ekiplerinden transfer teklifleri aldığını aktaran 23
yaşındaki futbolcu, Alanyasporla anlaştığım ve hatta imza attığım yazılıyor. Bu haberler doğru değil. Gelen teklifler var ama henüz hiçbir takımla anlaşmadım. ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu, geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa tarafından Şanlıurfaspora kiralanmıştı. Şanlıurfasporun ikinci yarıdaki bütün maçlarında forma giyen ve doksanar dakika sahada kalan Erhan Kartal, yeni sezon öncesi Kasımpaşayla sözleşmesini uzatmadı.

AA



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024