Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1976 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Temmuz 2016 - 13:01

Gökhan Gönül imzaladı! İşte ilk sözleri!

Büyüt
Küçült
Gökhan Gönül imzaladı! İşte ilk

Beşiktaş, milli futbolcu Gökhan Gönüle Vodafone Arenada imza töreni düzenliyor.

Törende yıldız futbolcuyla birlikte başkan Fikret Orman da yer alıyor.

FİKRET ORMAN:

Ailemize hoşgeldin. Seni aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Gökhanın imzası, en çok heyecanlandığım transferlerden biri. Biz son 4 yıldır karakterli oyuncuları almaya çalışıyoruz. Gökhanda onlardan biri. Sırf rakip takımda oynuyor diye alınmış bir oyuncu değil.

İsmail Köybaşı bizim çok sevdiğimiz bir oyuncuydu. Bizden ayrıldı, görevini yaptı. İnşallah İsmail Fenerbahçeye giderken basit düşüncelerle gitmemiştir.

GÖKHAN GÖNÜL: 

Beşiktaşa layık olmak için mücadele edeceğim. Büyük takımlarda oynayıp takım değiştiren ilk isim değilim, son da olmayacağım. Beşiktaşa geldiğim andan itibaren bana olan yaklaşım, ne kadar doğru işler yaptığımın göstergesi.

Ayrıca  yıllarca Fenerbahçede onurumla o formayı taşıdım. Oradaki arkadaşlarıma, Samandıradaki emekçilere teşekkür ediyorum.

Gelgitler yaşamadım. Lig devam ederken başkanım beni takımda görmek istediğini söylemişti ama resmi bir teklif gelmedi. Sonrasında Milli takımdayken ilk kez teklif aldım. Düşünmek için süre istedim. Onlar da anlayışla karşıladı. Sonucunda buraya imza attım.

Futbolcu oynadığı takımdan başka takım tutmaz. Kulübe hizmeti düşünür. Ben artık Beşiktaşın oyuncusuyum, dolayısıyla Beşiktaşlıyım.

Ben kötü orta yapabilirim, kötü pas verebilirim, ancak hangi maç olursa olsun, nerede olursa olsun mücadeleden vazgeçmem. 

Kartal dövmemi 15 sene önce yaptırdım.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024