Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2266 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Temmuz 2016 - 19:10

Galatasaraylı yöneticiler olimpik sporcularıyla buluştu

Büyüt
Küçült
Galatasaraylı yöneticiler olimpik sporcularıyla
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetici Murat Atay, 5-21 Ağustos tarihlerinde Brezilyanın Rio de Janeiro kentinde düzenlenecek olimpiyatlarda mücadele edecek sporcularıyla bir araya geldi.

Kulüp televizyonu GS TVnin yayınında gerçekleşen buluşmaya, 2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında yer alacak sarı-kırmızılı sporcular Deniz Çınar, Ateş Çınar, Onur Cavit Biriz, Hüseyin Kandemir, Cem Yılmaz, Nida Eliz Üstündağ ve Ekaterina Ivanova Avramova katıldı. Başkan Özbek yaptığı konuşmada, Galatasaray kendi geçmişine bağlı olarak, etik değerler ve demokrasiye olan bağlılığıyla darbe girişiminin karşısında olmuştur. Tüm bu sıkıntılara rağmen sporda duruşumuzu bozmadık. Faaliyetlerimize ara vermedik. Önümüzde olimpiyatlar var. Rioya katılımımızı iftiharla duyuruyoruz. Sadece futbol kulübü değiliz. Amatör branşlarda da başarıya odaklandık. Olimpiyatlara katılmış olmakla kalmayıp ikinci bir gurur yaşamak istiyoruz. Onlardan Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmelerini istiyorum. ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu üyesi Murat Atay ise sporcuların çok ciddi bir çalışma dönemi geçirdiğinin altını çizerek, Rioya gitmeyi hak eden her sporcu her başarıyı yakalayabilir. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek en iyi dereceyi alacaklarını umuyorum. şeklinde görüş belirtti.

AA



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024